Rouhiaisen Kivi

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Blogi

Inspiraatiota remonttiin ja sisustukseen!

Kun olet tehnyt päätöksen, että nyt tuo vanha keittiön taso ja kaapit lähtevät vaihtoon, niin useasti tässä kohdin voi iskeä epätoivon tunne – mitä tilalle. Sinulla voi olla jokin ajatus uudesta unelmakeittiöstäsi, mutta se voi maksaa timantteja tai se ei ratkaise sitä epäkäytännöllistä kulmakaappia. Vinkkejä ja inspiraatiota kannattaa hakea ammattilaiselta, joka on jutellut satojen ihmisten kanssa, jotka ovat jo tehneet keittiöremonttinsa.

Jos oma apua on paras apu, niin itse inspiraatiota voi hakea myös julkisista hyvin suunnitelluista tiloista, kuten museoita. Turussa voit käydä hakemassa ajatusta mm. Aboa Vetus Ars Nova museossa ja Helsingin kaupunginmuseossa. Inspiroitua voi myös muusta kuin itse museon teoksista.

Tarkastele miten valot on aseteltu näyttelyissä ja kuinka katse ohjataan eri paikkoihin luontevasti eri tehostekeinoin. Ota tastä oppia!

Helsingin Kaupunginmuseon aulatilaa hallitsee yksi pinkki katseenvangitsija. Kun pääset katsellaasi tutkimaan myös muuta, niin huomaat että avara tila on jaettu matoilla ja erityyppisillä istuimilla omiksi pikku “huoneiksi”.

Toki aina voi käydä myös asuntomessuilla tai katsomassa paikallisen kodinsisutusliikkeen osastoilla ja meidän oma vinkkimme on Cosentino Finlandin Show room Vantaalla Varsikuja 4:ssa. Muista varata aika etukäteen!

Makuuhuoneen seinälle voit asentaa uusia vain 4mm paksuja kvartsilevyjä ja tuoda näin haluamaasi tunnelmaa sinne isoilla pinnoilla. Samoilla levyillä voidaan myös verhota vaikka vaatekaappeja.

Voit käydä katsomassa meidän oman sivumme kivituotteet.fi Inspiraatio-osiota tai käy etsimässä ideoita värivalikoimastamme. Sivultamme voit löytää innoituksen, luomisvireen tai oman idean syntyyn. Voit myös löytää täältä sen jonkun ja todeta, että miten ihmeessä en ole tullut tuota ennen ajatelleeksi. Vaikka inspiraatiota ei käskemällä yleensä saakaan, voidaan sen todennäköisyyttä parantaa. Selaa meidän kuvagalleriaamme läpi, niin voit löytää uuden vaihteen keittiöremonttiisi tai vaikka pihan laittoon.

Joskus keittiöpöytä voi “kasvaa” ulos vaikka seinästä.

Voit myös miettiä omaa inspiroitumistasi muutamalla vinkillä:

  • Mieti mitkä asiat herättävät sinun mielenkiintosi. Kauniit kuvat, arkkitehtoninen erikoisuus vai abstrakti taideteos galleriassa.
  • Koita miettiä missä ympäristössä olet viimeksi saanut inspiraation tunteen. Kävellessäsi metsässä, vilkkaassa katukahvilassa vai pimeässä huoneessa musiikkia kuunnellen ja instagramia selaillen.
  • Jos muistat millainen mielentila auttaa sinua inspiroitumaan voit keskittää tietyt hetket uusien asioiden hahmottamiseen isommalla todennäköisyydellä.
  • Jos jokin asia, paikka tai tilanne tukahduttaa aina hyvän flow tilasi, niin älä turhaan yritä pakottaa itseäsi inspiroitumaan tällöin – turhaudut vain. Muista kirjata inspiraatiosi ajatukset ylös mahdollisimman tarkkaan, jolloin niihin on helppo palata jälkikäteen.
  • Käy hyvän ystäväsi kanssa läpi inspiraatiosi tuotoksia ja pyydä niistä palautetta. Ole armollinen myös palautteen antajalle. Pyri kääntämään ne myönteisempään muotoon.

 

Hyviä ahaa-elämyksen hetkiä sinulle!