Rouhiaisen Kivi

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hautakivi & Hautakivet Turku ja lähialueet

Kiviliike

Hautakivi yksilöllisenä ja laadukkaana toteutuksena

Suunnittelemme ja toteutamme hautakivet asiakkaan toiveiden mukaan, sekä tarjoamme myös kuljetuksen ja asennukset toimialueena Turku, Mynämäki ja lähialueet noin 60km säteellä. Laadukkaasti tehdyn hautakiven lisäksi panostamme hienotunteiseen ja asiakaslähtöiseen palveluun.

Suomessa lähes jokaiselta haudalta löytyy hautakivi ja se on olennainen osa hautausperinnettä. Hautakivi ja sen hankkiminen on omaisten tapa kunnioittaa vainajan muistoa. Hauta ja hautakivi on paikka hiljentymiselle; sen äärelle pysähdytään muistelemaan edesmennyttä rakasta henkilöä.

Hautakiven yksilöllisyys ja erityisyys syntyy harkituista ja yhteensointuvista yksityiskohdista ja huolellisesti tehdyistä valinnoista. Kaunis ja laadukkaasti valmistettu hautakivi jättää ainutlaatuisen muiston, joka kunnioittaa edesmennyttä henkilöä ja antaa samalla myös omaisille ainutlaatuisen paikan muistella edesmennyttä rakastaan.

Uuden suunnitteluohjelman ansiosta hautakivistä on mahdollista saada värillinen 3D-kuva ja mittakuva ennen konkreettista toteutusta. Näin voimme entistä paremmin varmistaa, että hautakivet ovat toivotunlaisia jokaista yksityiskohtaa myöten. Tarvittaessa saat meiltä apua ja neuvoja myös hautakiven suunnittelussa ja siihen liittyvissä asioissa.

Hautakiven hintaan sisältyy aina seuraavat asiat:

  • Kaikki kaiverrettavat tekstit ja ornamentit.
  • Voimassaolevan arvonlisäveron.
  • Tarvittaessa lupapiirustukset seurakunnille.
  • Oikaisutakuu vuosiksi eteenpäin (kattaa mahdollisen maan painumisen haudan alkuvaiheessa).
  • Vakiomallisen jalustakiven.
  • Kuljetuksen ja asennuksen.
  • Tarvittaessa tapituksen RST-tapilla.

Hautakiven restaurointi

Teemme ammattitaidolla myös hautakivien restauroinnit ja kaiverrukset (kuten lisänimen kaiverrus). Lisäksi toteutamme myös kiviset muistomerkit vaihtoehtona perinteisille hautakiville, lisätietoa muista tuotteistamme löydät helposti sivuiltamme.

Hautakivet ja hautakivien kunnostuksen tarjoamme asiakkaille toimialueena Turku, Mynämäki, Raisio, Laitila, Uusikaupunki, Nousiainen, Masku, Pyhäranta, Pyhämaa ja lähialueet.

Ota yhteyttä ja pyydä yksilöllinen tarjous!

Kiviliike
Kiviliike

GALLERIA

Kiviliike