Rouhiaisen Kivi

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

HAUTAKIVET HELSINKI

HELSINGISSÄ PALVELEVA AMMATTITAITOINEN JA JOUSTAVA KIVILIIKE – ROUHIAISEN KIVI OY

Kiviliike

Valmistamme kivituotteita hautakivistä kivitasoihin ja sisustuskivistä pihakiviin

45 vuoden kokemus kivituotteiden työstämisestä ja muokkaamisesta takaa kauniin ja laadukkaan lopputuloksen, suoraan valmistajalta ilman välikäsiä. Perheyrityksemme palvelee asiakkaita paikkakunnalla Helsinki sekä koko pääkaupunkiseudun alueella. Tutustu lisää palveluihimme!

LAADUKAS HAUTAKIVI TOIVEIDEN MUKAISESTI

Hautakivi kunnioittaa edesmennyttä henkilöä ja jättää ainutlaatuisen muiston sekä paikan muistella rakastaan. Omanlainen hautakivi syntyy tarkkaan harkituista yksityiskohdista. Voimme toimittaa asiakkaalle värillisen 3D-kuvan asiakkaan toiveiden pohjalta ennen varsinaista toteutusta, jotta voimme varmistaa yhdessä jokaisen yksityiskohdan. Valmistamme myös yksilöityjä muistomerkkejä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

 

HELSINGISSÄ TARJOAMME SEURAAVIA PALVELUJA

  • EKO-kivi – Valikoimastamme saatavilla oleva EKO-kivi on ympäristöystävällinen ja edullinen vaihtoehto, johon saadaan toteutettua samat muodot ja pintakäsittelyt kuin perinteiseen hautakiveen.
  • Hautakivien kaiverrukset ja huolto – Meiltä onnistuu vankalla ammattitaidolla myös hautakiven kaiverrus, restaurointi ja kaikenlaiset kunnostustyöt. Kaiverrus voidaan tehdä aina jo mahdollisen olemassaolevan kaiverruksen kanssa yhteensopivaksi, kun kyseessä on esimerkiksi lisänimi. Hautakiven kaiverrus viimeistelee kauniisti laadukkaan työn.
  • Uudet hautakivet ja muistomerkit – Suunnittelemme ja toteutamme hautakivet ja muistomerkit asiakkaan toiveiden mukaan, sekä tarjoamme myös kuljetuksen ja asennukset. Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme hienotunteiseen ja asiakaslähtöiseen palveluun.
  • Kivitasot – Esimerkiksi keittiöön ja saniteettitiloihin kivi on hyvä materiaalivalinta helppohoitoisuutensa ja kestävyytensä ansiosta. Valmistamme myös graniittitasot mittojen mukaan ja asennamme ne paikalleen paikan päällä. Graniittitason pinta on kaunis, eläväinen ja uniikki, kuten kivituotteet yleensäkin.
  • Muita kivituotteita – Toteutamme hautakivien ja muistomerkkien lisäksi niin sisä- kuin ulkotiloihin muita kivituotteita esimerkiksi sisustuskivet, kiviportaat, portinpylväät ja pihakivet. Luonnonkivi sopii myös olohuoneeseen, keittiöön ja saunaan. Kivi- tai graniittitaso keittiöön on kaunis, eläväinen ja uniikki. Luonnonkivestä tehty pienikin yksityiskohta kodissa tuo sisustukseen näyttävyyttä ja laatua.

 

ASIAKASYSTÄVÄLLISTÄ JA HIENOTUNTEISTA PALVELUA

Panostamme hienotunteiseen ja asiakaslähtöiseen palveluun, sillä meille tärkeä osa onnistunutta lopputulosta on aina tyytyväinen asiakas. Haluamme tarjota mahdollisimman kokonaisvaltaisen ja asiakkaalle vaivattoman palvelun. Siksi esimerkiksi kaikkien hautakivien hintaan sisältyy aina kaiverrettavat tekstit ja ornamentit, voimassaoleva arvonlisävero, lupapiirrustukset seurakunnille, oikaisutakuu vuosiksi eteenpäin (kattaa mahdollisen maan painumisen haudan alkuvaiheessa), vakiomallisen jalustakiven, kuljetuksen ja asennuksen sekä tarvittaessa tapituksen RST-tapilla. Kun haluat kokonaisvaltaista ja kaikenkattavaa palvelua, autamme mielellämme.

Kiviliike