Rouhiaisen Kivi

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kivitasot ja graniittitasot mittatilauksena

Kiviliike

Kivitasot mittatilauksena, myös toimitus ja asennus

Suunnittelemme, toteutamme ja asennamme kivitasot mittatilauksena – meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun! Tarvittaessa tarjoamme tuotteillemme myös kuljetuksen ja asennuksen. Palvelemme asiakkaita alueella toimialueena Turku, Mynämäki ja lähipaikkakunnat noin 60km säteellä.

Esimerkiksi keittiöön ja saniteettitiloihin kivi on hyvä materiaalivalinta helppohoitoisuutensa ja kestävyytensä ansiosta; siihen ei vaikuta kylmyys, kuumuus tai kosteus ja se on myös helppo pitää puhtaana. Valmistamme myös graniittitasot mittojen mukaan ja asennamme ne paikalleen paikan päällä. Graniittitason pinta on kaunis, eläväinen ja uniikki, kuten kivimateriaaleissa yleensäkin.

Miksi kivitaso on hyvä valinta:

  • Kestävyys – kivi kestää erinomaisesti kuumuutta, kylmyyttä ja kosteutta
  • Ulkonäkö – tyylikäs ja aina ajankohtainen valinta, joka luo tunnelmaa sisustukseen
  • Käytännöllisyys – kivi on kestävä materiaali, jota ei tarvitse liiemmin varoa käytössä
  • Helppohoitoisuus – puhtaanapito on helppoa, koska pinta sietää erilaisia olosuhteita hyvin

Meillä on pitkän linjan kokemus kivimateriaalin työstämisestä, jonka ansiosta voimme tarjota laadukkaan, kestävän ja asiakkaan toiveen mukaisen yksilöllisen lopputuloksen. Tarjoamme täyden palvelun aina suunnittelusta toteutukseen, pitäen sisällään myös asennuksen ja työn viimeistelyn loppuun saakka yksityiskohtia myöten.

Tarvittaessa autamme myös muiden valmistamien kivitasojen asennuksessa. Valmistamme, toimitamme ja asennamme kivitasot asiakkaille toimialueena Turku, Mynämäki, Raisio, Laitila, Uusikaupunki, Nousiainen, Masku, Pyhäranta, Pyhämaa ja lähialueet.

Ota yhteyttä ja pyydä yksilöllinen tarjous haluamastasi toteutuksesta!

Kiviliike
Kiviliike

Galleria

Kiviliike