Rouhiaisen Kivi

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kivitasot ja graniittitasot mittatilauksena

Kiviliike

Kivitasot ja kvartsitasot mittatilauksena,

toimitettuna ja asennettuna paikalleen

 

Meillä on pitkän linjan kokemus kivimateriaalin työstämisestä, jonka ansiosta voimme tarjota laadukkaan, kestävän ja asiakkaan toiveen mukaisen yksilöllisen lopputuloksen.

Tarjoamme täyden palvelun aina suunnittelusta toteutukseen, pitäen sisällään myös asennuksen ja työn viimeistelyn loppuun saakka yksityiskohtia myöten. Mittaus- ja asennuspalvelumme kattaa alueen Turun, Rauman ja Tampereen talousalueen sekä pääkaupunkiseudun. Asennuksen yhteydessä varmistamme myös aina mahdollisen lieden, pesualtaan tms. laitteiden sopivuuden aukkoon joka sitä varten on tasoon tehty.

Esimerkiksi keittiöön ja saniteettitiloihin kivi on hyvä materiaalivalinta helppohoitoisuutensa ja kestävyytensä ansiosta; siihen ei vaikuta kylmyys, kuumuus tai kosteus ja se on myös helppo pitää puhtaana.

Miksi kvartsinen tai luonnonkivestä tehty työtaso on hyvä valinta:

  • Kestävyys – luonnonkivi kestää erinomaisesti kuumuutta, kylmyyttä ja kosteutta
  • Kvartsikiven kanssa päästään kevyempiin tasoihin ja kovempaan pintaan
  • Ulkonäkö – tyylikäs ja aina ajankohtainen valinta, joka luo tunnelmaa sisustukseen
  • Käytännöllisyys – luonnonkivi on kestävä materiaali, jota ei tarvitse liiemmin varoa käytössä, edes ulkokäytössä
  • Kvartsitaso sopii kodin sisäkäyttöön ja värivaihtoehtoja on luonnonkiveä enemmän
  • Helppohoitoisuus – puhtaanapito on helppoa, koska pinta sietää erilaisia olosuhteita hyvin

 

Luonnonkiven kanssa saadaan uniikki pinta jokaiseen levyyn, kun kvartsin kanssa voidaan tarjota myös tasainen kuvio tai täysin kuvioton pinta. Kivitasojen hinnoissa on paljon vaihtelua, johon vaikuttaa niin eri kivilaatu kuin kiven paksuus sekä onko taso luonnonkiveä vai kvartsia.

Voit käyttää kivistä tasoa keittiön lisäksi myös wc-tiloissa, kylpyhuoneissa, ravintolan leipomisalustana tai pajan työtasona. Kivi- ja kvartsitasoja voi käyttää tuomaan eleganttisuutta eri esittelytiloihin, show roomeihin tai vaikka koruliikkeen esittelyalustoina. Lisäksi kivinen myyntitiski on näyttävä ja todella kestävä vaihtoehto.

Toimialueemme kattaa ison alueen: Mynämäki, Laitila, Ihode, Rauma, Eurajoki, Eura, Säkylä, Huittinen, Oripää, Vehmaa, Kustavi, Uusikaupunki, Pyhäranta, Pyhämaa, Nousiainen, Masku, Lieto, Aura, Pöytyä, Urjala, Raisio, Naantali, Merimasku, Velkua, Turku, Kaarina, Paimio, Parainen, Nauvo, Korppoo, Kemiö, Salo, Helsingin seutu sekä Tampereen talousalue.

Käy katsomassa lisää aiheesta sivuillamme www.kivituotteet.fi

Kiviliike