Rouhiaisen Kivi

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

HAUTAKIVET LOHJA

HAUTAKIVET JA MUUT KIVITUOTTEET ASIAKKAAN TOIVEIDEN MUKAAN – ROUHIAISEN KIVI OY

Kiviliike

Valmistamme kivituotteita hautakivistä kivitasoihin ja sisustuskivistä pihakiviin

Perheyritys on toiminut 45 vuotta. Meillä on mittava kokemus kivituotteiden työstämisestä ja muokkaamisesta joka takaa kauniin ja laadukkaan lopputuloksen, suoraan valmistajalta ilman välikäsiä. Palvelemme asiakkaita paikkakunnalla Lohja ja lähialueilla.

LAADUKAS HAUTAKIVI TOIVEIDEN MUKAISESTI

Hautakivi kunnioittaa edesmennyttä henkilöä ja tarjoaa paikan muistella rakastaan. Toteutamme hautakiviä asiakkaidemme toiveiden mukaan. Voimme toimittaa asiakkaalle värillisen 3D-kuvan asiakkaan toiveiden pohjalta ennen varsinaista toteutusta, jotta voimme varmistaa yhdessä jokaisen yksityiskohdan. Valmistamme myös yksilöityjä muistomerkkejä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

LOHJALLA TARJOAMME SEURAAVIA PALVELUJA

  • EKO-kivi – Valikoimastamme saatavilla oleva EKO-kivi on ympäristölle ystävällisempi ja edullinen vaihtoehto, johon saadaan toteutettua samat muodot ja pintakäsittelyt kuin perinteiseen hautakiveen.
  • Hautakivien kaiverrukset ja huolto – Teemme myös vankalla ammattitaidolla hautakivien kaiverrukset, restaurointi ja kaikenlaiset kunnostustyöt. Voimme lisätä kaiverruksen jo olemassa olevaan hautakiveen, jo olemassa olevan kaiverruksen kanssa vastaavan tyyliseksi.
  • Hautakivet ja muistomerkit – Suunnittelemme ja toteutamme hautakivet ja muistomerkit asiakkaan toiveiden mukaan, suoraan valmistajalta ilman välikäsiä. Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme hienotunteiseen ja asiakaslähtöiseen palveluun, helpottaaksemme asioiden sujumista vaikeana aikana.
  • Kivitasot – Esimerkiksi keittiöön ja saniteettitiloihin kivi on hyvä materiaalivalinta kestävyytensä ja helpon putsaamisensa ansiosta. Valmistamme myös graniittitasot mittojen mukaan ja asennamme ne paikalleen paikan päällä. Graniittitason pinta on kaunis, uniikki, kuten luonnonkivi materiaalit yleensäkin.
  • Muita kivituotteita – Toteutamme hautakivien ja muistomerkkien lisäksi niin sisä- kuin ulkotiloihin muita kivituotteita esimerkiksi sisustuskivet, kiviportaat, portinpylväät ja pihakivet. Kaunis luonnonkivi sopii myös olohuoneeseen, keittiöön ja saunaan. Kivi- tai graniittitaso keittiöön on kaunis, eläväinen ja uniikki. Luonnonkivestä tehty pienikin yksityiskohta kodissa tuo sisustukseen näyttävyyttä ja laatua.

ASIAKASYSTÄVÄLLISTÄ JA HIENOTUNTEISTA PALVELUA

Palvelumme perusta on hienotunteisuus ja asiakaslähtöisyys, sillä meille tärkeä osa onnistunutta lopputulosta on aina tyytyväinen asiakas. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman kokonaisvaltaisen ja vaivattoman palvelun. Siksi esimerkiksi kaikkien hautakivien hintaan sisältyy aina kaiverrettavat tekstit ja ornamentit, voimassaoleva arvonlisävero, lupapiirrustukset seurakunnille, oikaisutakuu vuosiksi eteenpäin (kattaa mahdollisen maan painumisen haudan alkuvaiheessa), vakiomallisen jalustakiven, kuljetuksen ja asennuksen sekä tarvittaessa tapituksen RST-tapilla. Kun haluat kokonaisvaltaista ja kaikenkattavaa palvelua, autamme mielellämme.

Kiviliike