Rouhiaisen Kivi

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yksilöityjä ja kestäviä kivituotteita – Naantali

Kiviliike

Täyden palvelun kiviliike palveluksessasi

Rouhiaisen Kivi Oy valmistaa yksilöllisesti kivituotteet hautakivistä kivitasoihin ja sisustuskivistä pihakiviin. Saat kaiken tarvitsemasi suunnittelusta asennukseen asti. Pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito varmistaa kauniin ja laadukkaan lopputuloksen. Palvelemme asiakkaita paikkakunnalla Naantali sekä muualla Varsinais-Suomessa. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeesi!

Laadukas hautakivi toiveiden mukaisesti

Hautakivi kunnioittaa edesmennyttä henkilöä ja jättää ainutlaatuisen muiston sekä paikan muistella rakastaan. Omanlainen hautakivi syntyy tarkkaan harkituista yksityiskohdista. Tarvittaessa meiltä saa apua sekä suunnitteluun että neuvoja valittavissa olevien vaihtoehtojen suhteen. Lisäksi suunnitteluohjelmallamme saamme hautakivistä värillisen 3D-kuvan ja mittakuvan asiakkaalle ennen varsinaista toteutusta, jotta voimme varmistaa yhdessä jokaisen yksityiskohdan. Valmistamme myös yksilöityjä muistomerkkejä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Meiltä onnistuu vankalla ammattitaidolla myös hautakiven kaiverrus, restaurointi ja kaikenlaiset kunnostustyöt. Kaiverrus voidaan tehdä aina jo mahdollisen olemassaolevan kaiverruksen kanssa yhteensopivaksi, kun kyseessä on esimerkiksi lisänimi. Hautakiven kaiverrus viimeistelee kauniisti laadukkaan työn.

Hautakiven ympäristöystävällinen vaihtoehto

Valikoimastamme saatavilla oleva EKO-kivi on ympäristöystävällinen ja edullinen vaihtoehto, johon saadaan toteutettua samat muodot ja pintakäsittelyt kuin perinteiseen hautakiveen. EKO-kivi on myös mahdollista kiinnittää jalustaan RST-tapeilla. Värivalikoima on laaja; valittavana on kaikki perinteisten hautakivien suosituimmat vaihtoehdot.

Asiakasystävällistä ja hienotunteista palvelua

Panostamme hienotunteiseen ja asiakaslähtöiseen palveluun, sillä meille tärkeä osa onnistunutta lopputulosta on aina tyytyväinen asiakas. Haluamme tarjota mahdollisimman kokonaisvaltaisen ja asiakkaalle vaivattoman palvelun. Siksi esimerkiksi kaikkien hautakivien hintaan sisältyy aina kaiverrettavat tekstit ja ornamentit, voimassaoleva arvonlisävero, lupapiirrustukset seurakunnille, oikaisutakuu vuosiksi eteenpäin (kattaa mahdollisen maan painumisen haudan alkuvaiheessa), vakiomallisen jalustakiven, kuljetuksen ja asennuksen sekä tarvittaessa tapituksen RST-tapilla. Kun haluat kokonaisvaltaista ja kaikenkattavaa palvelua, autamme mielellämme.

Luonnonkivi – kestävyyttä ja helppohoitoisuutta

Kivi on loistava materiaalivalinta, sillä se kestää erinomaisesti erilaisia lämpötiloja ja kosteutta, näyttää tyylikkäälle ja on helppo hoitaa. Meillä on pitkän linjan kokemus kivimateriaalin työstämisestä, jonka ansiosta voimme tarjota laadukkaan, kestävän ja asiakkaan toiveen mukaisen yksilöllisen lopputuloksen. Tarjoamme täyden palvelun aina suunnittelusta toteutukseen, pitäen sisällään myös asennuksen ja työn viimeistelyn loppuun saakka yksityiskohtia myöten.

Näyttävä lopputulos kivituotteilla

Toteutamme hautakivien ja muistomerkkien lisäksi niin sisä- kuin ulkotiloihin esimerkiksi sisustuskivet, kiviportaat, portinpylväät ja pihakivet. Luonnonkivi sopii myös olohuoneeseen, keittiöön ja saunaan. Kivi- tai graniittitaso keittiöön on kaunis, eläväinen ja uniikki. Luonnonkivestä tehty pienikin yksityiskohta kodissa tuo sisustukseen näyttävyyttä ja laatua.

Valttimme on kokonaisvaltainen ja asiakasystävällinen palvelu – suunnittelemme, toteutamme ja asennamme kaiken mitä tarvitset! Autamme kaikissa kivituotteisiin liittyvissä tarpeissa, oli kyseessä sitten ympäristöystävällinen hautakivi, hautakiven kaiverrus tai muu kivituotteen muokkaus yksilöllisesti. Tarvittaessa saat meiltä apua myös esimerkiksi muiden valmistamien kivitasojen asennuksessa. Toimimme paikkakunnalla Naantali sekä muu Varhais-Suomi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiviliike