Rouhiaisen Kivi

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Laadukkaat kivituotteet hautakivistä kivitasoihin – Rauma

Kiviliike

Kaunis ja laadukas lopputulos täyden palvelun kiviliikkeestä

Rouhiaisen Kivi Oy on täyden palvelun kiviliike, josta saat kaiken tarvitsemasi suunnittelusta asennukseen asti. Valmistamme kivituotteet hautakivistä kivitasoihin ja sisustuskivistä pihakiviin, ja tarvittaessa saat apua myös esimerkiksi muiden valmistamien kivitasojen asennuksessa. Toteutamme asiakkaan visiot viimeistä yksityiskohtaa myöten kauniin ja laadukkaan lopputuloksen sekä tyytyväisyyden varmistamiseksi. Palvelemme paikkakunnalla Rauma sekä muualla Varsinais- Suomen alueella. Tutustu lisää palveluihimme ja ota yhteyttä!

Hautakivet – kokonaisvaltainen palvelu yksilöllisesti

Hautakivi jättää edesmenneestä henkilöstä ainutlaatuisen muiston, joka antaa samalla myös omaisille ainutlaatuisen paikan muistella rakastaan. Hautakiven yksilöllisyys ja erityisyys syntyy harkituista ja yhteensointuvista yksityiskohdista sekä huolellisesti tehdyistä valinnoista. Pyrimmekin varmistamaan, että hautakivi on toivotunlainen jokaista yksityiskohtaa myöten. Suunnitteluohjelmamme ansiosta hautakivistä on mahdollista saada värillinen 3D-kuva ja mittakuva ennen konkreettista toteutusta. Tarvittaessa saat meiltä apua myös suunnittelussa, sekä neuvoja valittavissa olevien vaihtoehtojen suhteen. Teemme vankalla ammattitaidolla myös hautakivien kaiverrukset, restauroinnit ja kunnostustyöt. Hautakiven kaiverrus tehdään aina mahdollisen olemassaolevan kaiverruksen kanssa yhteensopivaksi, kun kyseessä on esimerkiksi lisänimen kaiverrus.

Perinteisen hautakiven ympäristöystävällinen vaihtoehto

EKO-kivi on edullinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, johon saadaan toteutettua myös kaikki hautakivien perinteiset muodot ja pintakäsittelyvaihtoehdot. Hautakivet voidaan kiinnittää jalustaan RST-tapeilla, samoin kuin perinteiset hautakivet. Saatavilla oleviin väreihin kuuluu suosituimmat vaihtoehdot eli klassinen musta, hieno juovikas punamusta Mäntsälän punainen, sekä perinteinen ja näyttävä Vehmaan punainen. Ympäristöystävällisyys ei siis ole ainakaan vaihtoehdoista kiinni.

Kokonaisvaltainen palvelumme tarkoittaa paitsi asiakasystävällisyyttä, myös sitä että kaikkien hautakivien hintaan sisältyy kaikki oleellinen; kaiverrettavat tekstit ja ornamentit, voimassaoleva arvonlisävero, lupapiirrustukset seurakunnille, oikaisutakuu vuosiksi eteenpäin (kattaa mahdollisen maan painumisen haudan alkuvaiheessa), vakiomallisen jalustakiven, kuljetuksen ja asennuksen sekä tarvittaessa tapituksen RST-tapilla.

Kiviset muistomerkit yksilöllisesti

Aiheena muistomerkillä, oli se sitten hautakivi tai muistolaatta, voi olla niin edesmennyt henkilö tai jokin tapahtuma. Perinteisen hautakiven lisäksi kivestä tehty muistomerkki on varteenotettava vaihtoehto edesmenneen muistamiseksi. Kaiverrus voidaan tehdä samalla tavalla kuin hautakiviin: kiveen tai kiveen kiinnitettävän metallisen laatan muodossa.

Monipuolinen valikoima kivituotteita mittatilauksena

Valmistamme laadukkaista, pääosin kotimaisista kivilaaduista mittatilauksena niin muurit, takat kuin seinät. Upea, esteettisesti kaunis luonnonkivi on kestävä ratkaisu ja soveltuu siksi esimerkiksi olohuoneeseen, keittiöön ja saunaan. Varsinkin keittiöön ja saniteettitiloihin kivi on hyvä materiaalivalinta helppohoitoisuutensa ansiosta. Valmistamme esimerkiksi graniittitasot mittojen mukaan ja asennamme ne paikalleen paikan päällä. Graniittitason pinta on kaunis, eläväinen ja uniikki, kuten kivimateriaaleissa yleensäkin. Valmistamme myös kiviportaat, kiviset portinpylväät ja erilaiset pihakivet ja -kivetykset asiakkaan toiveiden mukaan.

Panostamme hienotunteiseen ja asiakaslähtöiseen palveluun, sillä meille tärkeä osa onnistunutta lopputulosta on aina tyytyväinen asiakas. Teemme kaiken mitä tarvitset, oli kyseessä sitten hautakiven kaiverrus tai kivitason asennus! Toimialueenamme on Rauma sekä muu Varhais- Suomi. Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!

Kiviliike