Rouhiaisen Kivi

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kivituotteet suunnittelusta toteutukseen – Salo

Kiviliike

Kivituotteiden valmistus, toimitus ja asennus vaivattomasti

Rouhiaisen Kivi Oy on täyden palvelun kiviliike. Palveluumme kuuluu alusta loppuun saakka kaikki, mitä voit tarvita! Suunnittelemme, toteutamme toiveitasi vastaavan toteutuksen sekä toimitamme paikan päälle ja asennamme. Valmistamme kivituotteita hautakivistä kivitasoihin ja sisustuskivistä pihakiviin. Tarvittaessa saat meiltä apua myös esimerkiksi muiden valmistamien kivitasojen asennuksessa! Pitkän linjan kokemus kivimateriaalin työstämisestä ja muokkaamisesta takaa kauniin ja laadukkaan lopputuloksen, joka on yksityiskohtia myöten asiakkaan vision mukainen. Palvelemme asiakkaita paikkakunnalla Salo sekä muualla Varsinais-Suomen alueella. Tutustu lisää palveluihimme!

Hautakiven kaiverrus ja restaurointi ammattitaidolla

Teemme hautakivien kaiverrukset pitkän kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla. Tarjoamme asiakkaan toiveiden mukaisen toteutuksen, ja tarvittaessa saat meiltä apua myös suunnittelussa, sekä neuvoja valittavissa olevien vaihtoehtojen suhteen. Suunnitteluohjelmamme ansiosta hautakivistä on mahdollista saada värillinen 3D-kuva ja mittakuva ennen konkreettista toteutusta. Näin voimme entistä paremmin varmistaa, että hautakivi on toivotunlainen jokaista yksityiskohtaa myöten. Hallitsemme erilaiset kaiverrustekniikat, niin että kaiverrus voidaan tehdä aina jo mahdollisen olemassaolevan kaiverruksen kanssa yhteensopivaksi. Tälle voi olla tarvetta esimerkiksi silloin kun kyseessä on lisänimen kaiverrus. Teemme myös kaikenlaiset hautakivien restauroinnit ja kunnostustyöt asiantuntemuksella.

Ympäristöystävällinen ja edullinen vaihtoehto

EKO-kivi on edullinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteiselle hautakivelle. Kaikki hautakivien perinteiset muodot ja pintakäsittelyvaihtoehdot on mahdollista toteuttaa myös EKO- kiveen, ja kiinnitys on RST-tapeilla perinteisten hautakivien tapaan. Saatavilla oleviin väreihin kuuluu suosituimmat vaihtoehdot eli klassinen musta, hieno juovikas punamusta Mäntsälän punainen, sekä perinteinen ja näyttävä Vehmaan punainen.

Asiakasystävällistä palvelua alusta loppuun

Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme hienotunteiseen ja asiakaslähtöiseen palveluun. Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä osa onnistunutta lopputulosta. Kauttamme hankitun hautakiven hintaan sisältyy aina kaiverrettavat tekstit ja ornamentit, voimassaoleva arvonlisävero, lupapiirrustukset seurakunnille, oikaisutakuu vuosiksi eteenpäin (kattaa mahdollisen maan painumisen haudan alkuvaiheessa), vakiomallisen jalustakiven, kuljetuksen ja asennuksen sekä tarvittaessa tapituksen RST-tapilla. Läpinäkyvän ja kokonaisvaltaisen palvelumme ansiosta asiakas välttää kaikki piilokulut.

Perinteisen hautakiven sijaan muistomerkki

Yleisempiä muistomerkkejä ovat hautakivet ja muistolaatat. Kivestä tehty muistomerkki on vaihtoehto perinteiselle hautakivelle. Muistomerkin aiheena on yleisimmin edesmennyt henkilö tai esimerkiksi jokin tapahtuma. Samoin kuin hautakiviin, myös muistomerkkeihin saa yksilöllisen kaiverruksen joka voidaan tehdä perinteisesti kiveen. Kaiverrus voidaan tehdä myös metalliseen laattaan, joka sen jälkeen kiinnitetään kiveen.

Laadukkaita kivituotteita mittatilauksena

Meiltä saat luonnonkivimateriaalista valmistetut muurit, takat ja seinät mittatilauksena kattaen asennuksen ja viimeistelyn paikan päällä! Luonnonkivi sopii erinomaisesti esimerkiksi olohuoneeseen, keittiöön ja saunaan. Sen pinta on kaunis ja elävä, sekä helppohoitoinen. Luonnonkivi on siis samaan aikaan käytännöllinen ja myös esteettisesti tyylikäs valinta. Materiaalina käytämme pääsääntöisesti kotimaisia kivilaatuja. Lisäksi käytössä on ulkomaisista vaihtoehdoista esimerkiksi vaalea ja tumma norjalainen kivilaatu.

Oli toiveissa sitten hautakiven kaiverrus, sisustuskivistä tehty seinä tai olohuoneen takka – anna meidän suunnitella, toteuttaa ja asentaa mittatilauksena. Toimialueenamme on Salo sekä muu Varhais-Suomen talousalue. Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!

Kiviliike