Rouhiaisen Kivi

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Yleistä tietoa

Kiviliike

EKO-KIVI ON YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN VAIHTOEHTO PERINTEISELLE HAUTAKIVELLE

EKO-kivi on edullinen ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto perinteiselle hautakivelle. Paksuudeltaan EKO-kivi on 8-10 cm paksuinen ja hinnaltaan perinteiseen hautakiveen verrattuna noin kolmanneksen edullisempi. Kaikki hautakivien perinteiset muodot ja pintakäsittelyvaihtoehdot on mahdollista toteuttaa myös EKO-kiveen.

 

HAUTAKIVEN KAIVERRUS JA RESTAUROINTI AMMATTITAIDOLLA

Teemme hautakivien kaiverrukset 45 vuoden kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla. Tarjoamme asiakkaan toiveiden mukaisen toteutuksen, ja tarvittaessa saat meiltä apua myös suunnittelussa, sekä neuvoja valittavissa olevien vaihtoehtojen suhteen.

Pitkän ja monipuolisen kokemuksen ansiosta hallitsemme erilaiset kaiverrustekniikat, niin että kaiverrus voidaan tehdä aina jo mahdollisen olemassaolevan kaiverruksen kanssa yhteensopivaksi, kun kyseessä on esimerkiksi lisänimen kaiverrus. Teemme myös kaikenlaiset hautakivien restauroinnit ja kunnostustyöt asiantuntemuksella.

 

HAUTAKIVI YKSILÖLLISENÄ JA LAADUKKAANA TOTEUTUKSENA

Suunnittelemme ja toteutamme hautakivet asiakkaan toiveiden mukaan. Suomessa lähes jokaiselta haudalta löytyy hautakivi ja se on olennainen osa hautausperinnettä. Hautakivi ja sen hankkiminen on omaisten tapa kunnioittaa vainajan muistoa. Hautakiven yksilöllisyys ja erityisyys syntyy harkituista ja yhteensointuvista yksityiskohdista ja huolellisesti tehdyistä valinnoista. Kaunis ja laadukkaasti valmistettu hautakivi jättää ainutlaatuisen muiston, joka kunnioittaa edesmennyttä henkilöä ja antaa samalla myös omaisille ainutlaatuisen paikan muistella edesmennyttä rakastaan.

 

MUISTOMERKKI ASIAKKAAN TOIVEIDEN MUKAAN TOTEUTETTUNA

Yleisempiä muistomerkkejä ovat hautakivet ja muistolaatat. Muistomerkin aiheena on yleisimmin edesmennyt henkilö tai esimerkiksi jokin tapahtuma.

Kivestä tehty muistomerkki on vaihtoehto perinteiselle hautakivelle. Samoin kuin hautakiviin, myös muistomerkkeihin saa yksilöllisen kaiverruksen joka voidaan tehdä perinteisesti kiveen, tai myös kiveen kiinnitettävän metallisen laatan muodossa.

Teemme, toimitamme ja asennamme muistomerkit paikalleen. Tarjoamme täyden palvelun aina suunnittelusta valmiiseen toteutukseen. Pitkän linjan kokemuksemme kivimateriaalin työstämisestä takaa, että voimme tarjota laadukkaan ja asiakkaan toiveen mukaisen yksilöllisen lopputuloksen, joka kestää aikaa.

 

TAKUU

Hautakivet ja muistomerkit viestivät arvostuksesta jota omaiset kokevat rakasta edesmennyttä kohtaan. Kiven on kestettävä aikaa ja luonnonvoimia, kuitenkin säilyen arvokkaan näköisenä. Me takaamme, että kaikki käyttämämme raaka-aineet ja materiaalit ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä. Kaiverruksissa käyttämämme materiaalit ovat alan standarttien mukaiset. Jos kuitenkin ongelmia ilmenee, takuumme kattaa kaikki korjaavat toimenpiteet. Meillä on myös oikaisutakuu vuosiksi eteenpäin (kattaa mahdollisen maan painumisen haudan alkuvaiheessa).

 

KÄYTÖNNÖN OHJEITA

Olemme valmiita auttamaan kun tarvitset uutta hautakiveä, vanhaan kiveen lisättävää kaiverrusta tai huoltoa. Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme hienotunteiseen ja asiakaslähtöiseen palveluun, sillä meille tärkeä osa onnistunutta lopputulosta on aina tyytyväinen asiakas.

 

UUDEN HAUTAKIVEN HANKINTA

» Ota meihin yhteyttä.

» Suunnittelemme sopivan kiven yhdessä.

» Jos selkeää kuvaa ei ole, voimme tehdä ehdotuksen muutaman perustiedon pohjalta (mm. kiven väri, koko, sijainti ja ajankohta).

» Jos selkeä idea jo löytyy, pyrimme toteuttamaan sen mahdollisimman tarkasti.

» Toimitamme yhteisen suunnitelman pohjalta luonnoskuvan valmiista kivestä. Asiakkaan hyväksynnän jälkeen alamme työstämään hautakiveä. Ensiksi lupapiirrustusten muodossa.

» Toimitamme lupapiirrustukset kyseisen hautausmaan hallinnoimaan seurakuntaan. Seurakunnan käytännöt ja muistomerkkiohjeet voivat vaikuttaa hautakiveen. Tämä on meistä riippumaton vaihe, mutta teemme tietenkin kaikkemme jotta se sujuisi nopeasti ja ongelmitta.

» Kun seurakunta on tarkistanut ja hyväksynyt suunnitelman, kivi laitetaan tuotantoon ja toimitetaan paikalleen sovitun aikataulun mukaan.

 

UUSI KAIVERRUS JO OLEMASSAOLEVAAN KIVEEN

» Ota meihin yhteyttä, neuvomme tarvittaessa toimenpiteistä

» Haudasta tulee tehdä virallinen ”haudan purku” hautausmaata hallinnoivalle seurakunnalle. Tämä tulee tehdä jotta voimme noutaa kiven ja lisätä siihen uuden kaiverruksen. Meille tulee toimittaa kirjallisena (sähköposti tai kirjeposti) seurakunnan hyväksymät tiedot asiasta.

» Teemme näiden tietojen pohjalta tarjouksen.

» Pystymme mukailemaan aikaisemman kaiverruksen tyyliä ja lisäämään uuden nimen hautakiveen. Kivi voidaan samalla myös huoltaa ja puhdistaa perusteellisemmin.

» Toimimme aina hautausmaata hallinnoivan seurakunnan käytäntöjen ja muistomerkkiohjeiden mukaan. Tämä voi vaikuttaa esim. aikatauluihin noudon ja uudelleen asennuksen suhteen. Myös vuodenaika saattaa vaikuttaa aikatauluihin. Seurakuntien käytännöt ja ohjeet ovat meistä riippumattomia, mutta teemme kaiken voitavan, että prosessi ei hidastuisi niiden takia.

» Kun työ on valmis, kuljetamme ja asennamme hautakiven takaisin paikoilleen.

 

HINTATIETOJA

Uusien hautakivien hintaan sisältyy aina seuraavat asiat:

» Hautakivi valitusta luonnonkivestä.

» Yhden henkilön kaiverrettavat tiedot ja kaikki ornamentit.

» Voimassaolevan arvonlisäveron.

» Tarvittaessa lupapiirustukset seurakunnille.

» Oikaisutakuu vuosiksi eteenpäin (kattaa mahdollisen maan painumisen haudan alkuvaiheessa).

» Vakiomallisen jalustakiven.

» Kuljetuksen ja asennuksen.

» Tarvittaessa tapituksen RST-tapilla.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjousta.

 

Uuden kaiverruksen lisääminen vanhaan hautakiveen:

» Uuden nimen kaiverrus alk. 150,00 €, kullattuna alk. 250,00 €.

» Vanhan nimen restaurointi alk. 50,00 €, kullattuna alk. 120,00 €.

» Puhdistus hiekkapuhaltamalla alk. 50,00 €. Puhdistus puhdistusaineella alk. 30,00 €.

» Noudot alk. 100,00 €

» Asennus alk. 140,00 €

Hinnat sis. alv. 24%.

Kiviliike