Rouhiaisen Kivi

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Perinteikäs kiviliike

Kiviliike

Rouhiaisen Kivi – pitkät perinteet kiven muokkaamisessa

Yrityksellämme on pitkät perinteet kiven muokkaamisessa. Aallon Hautakivihuolto aloitti toimintansa vuonna 1931. Siellä toimivan Juho Gunnar Aallon oppiin menivät Eeva-Liisa ja Veikko Rouhiainen vuonna 1975. Samalla tehtiin vuokrasopimus ja perustettiin Hautakiviliike E-L. & V. Rouhiainen. Tästä neljä vuotta myöhemmin yritys siirtyi nykyiselle toimipaikalleen ja lopulta vuonna 1989 yritys sai nykyisen nimensä Rouhiaisen Kivi. Yrittäjien ahkera työ ja perinteet saivat ensimmäisen kunniamainintansa vuonna 1998, jolloin heille myönnettiin Mynämäen kunnan yrittäjäpalkinto.

2000-luvulla yrityksemme on kasvanut ja uudistunut merkittävästi. Vuonna 2001 tärkeäksi osaksi yrityksen toimintaa liittyi yrittäjien poika Mika Rouhiainen, joka oli ensimmäisenä suomalaisena kilpailemassa World Skills -ammattitaidon maailmanmestaruuskisoissa kivitöiden edustajana Sveitsissä 2003.

Vuonna 2005 valmistui uusi ja moderni pellettilämmitteinen kivenjalostushalli. Vain vuosi tämän jälkeen Mika Rouhiainen otti vetovastuun yrityksestä. Tähän päivään mennessä uutta hallia on jo laajennettu kovan kysynnän vuoksi ja samalla myös konekantaa päivitetty nykypäivän tarpeita paremmin vastaavaksi, sekä hankittu uusia laitteita.

Olemme uusineet kaikkien hallien ja toimitilojen öljylämmitysjärjestelmät ympäristöystävällisemmällä puupelletillä. Näin tuemme Mynämäen kunnan ympäristöystävällisen Hinku-hankkeen tavoitteita ja samalla myös pienennämme hiilijalanjälkeämme.

Yrityksemme suurimpiin valtteihin kuuluu ammattitaitoinen tiimimme ja osaavat kausityöntekijät, joiden tuoman jouston ansiosta voimme tarjota asiakkaan tarpeisiin mukautuvan palvelun nopeallakin aikataululla.

Kiviliike